Tuhle omáčku doma milujeme úplně všichni, a to jsem původně začala vařit jako příkrm pro ročního syna. Kromě toho, že je vážně dobrá, je taky super rychlá a když zbyde, dá se zastudena použít jako pomazánka na pečivo, takže vlastně dva v jednom.
Recepty
Nejsem žádný Michelinský kuchař, vaření i pečení mě baví, ale jenom když mám tolik času, že nevím, co s ním, což se mi moc nestává. Většinu času se proto snažím řídit hesle Jíme proto, abychom žili, něžijeme proto, abychom jedli...jelikož však zbytek mé rodiny se kloní spíše k opačnému mottu, snažím se najít nějaký kompromis tak, abych v kuchyni nestrávila většinu dne. Proto tu najdete převážně velmi jednoduché a rychlé recpety, na které potřebujete jen minumun ingrediencí.
Pizza ze sušeného droždí
hodinu kynout, rozválet, 200°C
Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.
Článek s obrázky
Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. První obrázek se zároveň zobrazí i v náhledu. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.